Go to Top

BRUILOFT VIDEOGRAAF

EEN WARE CINEMATISCHE OPNAME VAN JULLIE SPECIALE DAG!

Hello and welcome! My name is Elizabeth. I am a proud owner and videographer of The Best of Times Films. I am a film maker, a photographer and a graphic designer. But most importantly a wedding videographer (aka bruiloft videograaf)! I have been filming weddings for the past 4 years. This occupation has certainly become the most exciting and rewarding part of my career as a film maker! The Netherlands has been my home for the past 10 years and I am happy to boast over 50 wedding couples I had a pleasure to film so far, Dutch and international alike.

BRUILOFT VIDEOGRAAF – BEST OF TIMES FILMS

The Best of Times Films streeft altijd naar excellentie en een persoonlijke aanpak voor ieder koppel. We zetten alles op alles om jullie visie en wensen te laten gelden! Een trouwfilm van The Best of Times Films is meer dan een simpele reportage, het is een unieke ervaring! Al onze trouwfilms zijn ‘handgemaakt’, maatwerk met speciale aandacht voor details. Jullie trouwfilm is niet alleen een montage van gebeurtenissen. Het is ook een getuigenis, daarom hebben we speciale aandacht voor alle emoties de boven komen op ‘de dag’. Een traan, een lach, een trotse blik, een zachte aanraking, een nerveuse glimlach en een triomfantelijke ‘Ja, ik wil!’, dat zijn de dingen die een trouwdag onvergetelijk maken. Onze trouwfilms zijn persoonlijk en uniek; ze zijn een gezonde combinatie van technische kennis en creativiteit. Niet alleen hebben wij de uitrusting om indrukwekkende beelden vast te leggen, ook het met ultieme zorg editen (bewerken) van de beelden is een zeer belangrijk deel van de uitdaging.

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, lees wat onze laatste koppels over ons te zeggen hebben op theperfectwedding.nl, of bekijk video’s op onze portfolio pagina.

ONZE TROUWFILMS

We bieden een uitgebreid verslag van bruiloften en hebben verschillende pakketten om aan jullie specifieke wensen te voldoen.
Een ‘highlights’ trouwclip is een compilatie van de beste, meest indrukwekkende, meest oprechte en meest wonderlijke momenten op muziek, en eventueel de trouwbelofte en het JA-woord inbegrepen.
The Best of Times Films koestert de eer van het aanwezig mogen zijn en het vastleggen van jullie waardevolle herinneringen, wij leveren iedere mogelijke inspanning om jullie ‘Best of Times’ onvergetelijk te maken. Twijfel niet op contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over onze service en de pakketten die we bieden.
We zien er naar uit met jullie te werken!