Go to Top

Trouwfilm ervaringen

Lees onze meest recente trouwfilm ervaringen hier.

Suzanne & Menno – 26 augustus 2017 – Noord Brabant

Wat zijn we blij dat we onze trouwfilm door Elizabeth hebben laten maken! Ze is vlot en professioneel en heeft vrijwel ongezien zoveel mooie en spontane momenten weten te vangen van ons, onze gasten en details van de locatie. De film weerspiegelt precies de sfeer van onze onvergetelijke dag en is voor ons een heel dierbaar aandenken.


Vera & Joey – 19 mei 2017 – Bergambacht

Elizabeth heeft onze bruiloft prachtig in beeld weten te brengen. Tijdens de dag is er onopgemerkt gefilmd. Een week later ontvingen we tijdens onze huwelijksreis een sneak preview, waardoor je de huwelijksdag in het kort herbeleefde. De uiteindelijke film was perfect geëdit en afgestemd op de door ons gekozen muziek. Zowel voor, tijdens als na de bruiloft is het contact met Elizabeth prettig en snel. 

Bedankt Elizabeth voor je mooie bijdrage!


Suus & Steef – 8 augustus 2016 – Arnhem

Volgende week zijn we alweer een jaar getrouwd. Wat vliegt de tijd! Nog geregeld nemen we even vijf minuutjes de tijd om de after movie van onze bruiloft te bekijken. Vlinders vliegen dan telkens weer opnieuw door mijn buik. Keer op keer beleven we in vogelvlucht nog even hoe mooi de dag was. Dat we dit gevoel telkens kunnen herbeleven hebben we mede aan de kwaliteiten van Elizabeth te danken. Vanaf het moment dat ik door mijn werk als wedding planner in aanraking kwam met The Best of Times Films was ik verkocht! Elizabeth is een zeer vriendelijke en lieve vrouw die zich op onzichtbare wijze tussen de gasten begeeft. We hebben haar tijdens de dag nauwelijks opgemerkt en waren dan ook zeer verrast dat zelfs alle details en kleine momentjes op de film te zien waren. Ik hoor in de wandelgangen wel eens van mijn bruidsparen dat ze op een videograaf willen besparen omdat ze al een fotograaf hebben geboekt. Geloof mij; beiden werpen een heel ander licht op de dag. Voor ons is het bewegende beeld van onschatbare waarde en een prachtige aanvulling op de foto’s. Daarnaast is het ook fantastische manier om anderen in vijf minuten een sneak peak van de bruiloft te geven zonder dat ze door honderden foto’s moet scrollen ;-). Als laatste wil ik nog even kwijt dat Elizabeth echt een hele goede en eerlijke prijs hanteert. Dit in combinatie met de kwaliteit die ze aflevert, maakt dat ik haar graag aan iedereen aanraad! Suzanne Geluk (Geluk Events)


Fleur & Tjai – 22 juli 2016 – Den Haag

Geweldig!!! Wat zijn wij blij dat we voor jullie gekozen hebben. Fijne samenwerking met elkaar maar ook met ons! Niet het gevoel gehad dat er steeds een camera op je gericht staat. 2 toppers van videograven, echt alles kan vast gelegd worden! Vows, Ceremonie, speeches! Fantastische film, prachtige herinnering! Super leuk een preview te ontvangen binnen een week. Heeeeele mooie kwaliteit! Heel fijn om jullie dichtbij ons te hebben op onze prachtige dag! Enorm bedankt!


Glenn & Kim – 24 juni 2016 – Noordwijk

Vanaf begin af aan dat wij Elizabeth zagen wisten wij het; dit wordt onze videograaf! Zo’n enorm meedenkende, vriendelijke en enthousiast vrouw, die raad ik aan iedereen aan!!! Samen met Erik hebben zij onze bruiloft op 24 juni 2016 gefilmd. Een topteam, zo op elkaar ingespeeld en je merkt niet dat ze er zijn. Toen wij aan al onze bruiloftsgasten naderhand vroegen of ze onze film wilde zien reageerde iedereen met ; oh, is er gefilmd?! Dat is denk ik een groot compliment voor hun. Het resultaat is geweldig! Een ware kunstenaar is Elizabeth in het editen. Hoeveel aanpassingen, het maakt haar niks uit en maakt hem helemaal zoals jullie dat willen. Ik raad iedereen The Best of Times Films aan, een beter bedrijf ga je niet vinden!!!


Dana & Eelco – 10 juni 2016 – Rotterdam

Wij zijn heel tevreden over The Best of Times! Wij raden ze zeker aan. Het was een fijne samenwerking op de dag met Elizabeth en Erik. Ze luisteren echt naar wat jij wilt. Elizabeth zorgde voor een heel mooi eindresultaat. Wij zijn heel blij met de trouwfilm.


Viktorija & Wesley – 8 augustus 2015 – Alphen aan den Rijn

We zijn op 8 augustus 2015 getrouwd, en wat zijn we blij dat The Best of Times Films onze bruiloft mochten vereeuwigen! De film is geweldig, wij genieten er nog steeds van, maar ook onze vrienden en familie zijn er helemaal weg van. Mensen die niet op de bruiloft aanwezig konden zijn, hebben na het bekijken van de film het gevoel dat ze erbij zijn geweest. De sfeer van de dag en de mooiste momenten zijn op een professionele manier verwerkt. Ze denken ook goed mee, zowel gedurende de dag als bij de montage van de film. Kortom, willen jullie je mooiste dag op een perfecte manier vastleggen? Dan zijn jullie bij The Best of Times op het perfecte adres.


Anastasia & Dustin – 20 juni 2015 – Delft

Before the wedding, we were a bit worried how it would be to pose in front of the camera and show our emotions as both of us do not feel very comfortable with it. Thanks to your professionalism, you made it so much fun! We loved the way you worked on our wedding day! Thanks again! We wish you all the best! Keep working the magic. 🙂


Ranil & Debbie – 27 mei 2015 – Montfoort

Wellicht mede omdat wij precies wisten wat wij wilden was de eerste bespreking redelijk duidelijk en kort. Op de dag zelf hebben ze op de achtergrond hun shots gemaakt, wij het bruidspaar hebben eigenlijk nauwelijks gemerkt dat ze er waren. Tijdens de fotoshoot stelden ze zich uiterst bescheiden op naar onze fotograaf. Je merkt aan hun hele werken dat het twee bevlogen vakmensen zijn met liefde voor wat ze doen. Dit bleek temeer uit de uiteindelijke clip en film. Op één geluidsovergang van de achtergrondmuziek na zijn zowel de film als de clip perfect! Wanneer je een film en clip van je bruiloft wilt, wat wij opzich al aanbevelen, is The Best of Times een partij die wij zeer zeker aanbevelen. Zij leveren heel mooi werk voor een nette prijs.


Laura & Ruben – 21 augustus 2015 – Bergen aan Zee

Wij raden The Best of Times Films aan iedereen aan! Elizabeth en Erik begrijpen precies wat de mooiste momenten op jouw grote dag zijn en leggen deze perfect vast. Verder zijn het hele ontspannen mensen en merk je amper dat je gefilmd wordt waardoor je je totaal niet opgelaten voelt. Doordat ze met meerdere personen/camera’s werken worden de filmpjes heel dynamisch en heb je vanuit elke hoek mooie shots. Het contact met het bedrijf verliep ook helemaal prima. De filmkwaliteit is super en van iedereen horen we hoe mooi helder de film is! Extra leuk is het korte filmpje van een paar minuten, ideaal om even aan mensen te laten zien die er niet bij waren en toch de sfeer willen meekrijgen! Kortom, wij zijn super blij dat we een film hebben van dit bedrijf en raden ze aan iedereen aan!


Niels & Nelleke – 18 juli 2015 – Goch

Elizabeth en Erik hebben een fantastische dag precies goed weten te vangen op film. Alle blikken, momenten en kleine details staan erop. Een waanzinnig mooie herinnering voor de rest van ons leven!


Didar & Gherben – 28 november 2015 – Dordrecht

Of je voor Best of Times moet kiezen? Jazeker! Elizabeth en Erik zijn heel prettig om mee te werken en luisteren goed naar je wensen. Het filmpje is een perfecte samenvatting van de dag en ook prachtig gemaakt! Super blij met het resultaat en dat zij een onderdeel zijn geweest van onze mooiste dag!


Henri & Sylvia – 10 maart 2015 – Haarlem

Met alle plezier wil ik The Best of Times Films aan iedereen aanbevelen. Ik en mijn echtgenote Sylwia hebben deze videografen op het laatste moment bereid gevonden onze bruiloft te filmen en wij waren heel blij met het feit dat zij ons konden helpen. Wij zijn ontzettend tevreden met het uiteindelijke resultaat. Dankzij het team van The Best of Times Films zijn onze meest belangrijke, unieke en emotionele momenten voor altijd vastgelegd. Zij luisteren heel goed naar de wensen van hun klanten en leveren precies wat van hen gevraagd wordt. Tijdens de bruiloft gingen zij heel onopvallend te werk waardoor wij en onze gasten zich erg op ons gemak voelden. Het eindresultaat werd een super mooi verhaal van onze meest waardevolle dag en heeft al onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn heel blij met deze samenwerking en willen The Best of Times Films aan alle toekomstige bruidsparen aanbevelen.


Sam & Yuliya – 4 juli 2014 – Amsterdam

Working with the Best of Times was a pleasure in every sense: no stress, no rushing and you’ve got absolute control over your choices. I personally prefer the “non-staged” style when it comes to video and photography, and both me and my husband were more than pleased to see how natural and yet magical our wedding day was documented by The Best of Times’ team. They captured the atmosphere of our event just the way it was! Looking through the video of this special day I can’t imagine a better way to preserve one’s memories and to share it with family and friends who couldn’t have been there on the day.


Anastasia & Stuart – 10 juni 2014 – Wassenaar

It was great to work with The Best of Times Films. The team is very professional and very understanding. They helped us complete our fairy-tale and did an amazing job! We had a lot of fun and didn’t need to worry about anything. I will definitely recommend them to all my friends.


Sandra & André – 23 mei 2014 – Texel

André and I watched our wedding video yesterday night. I don’t think words can describe how beautiful it is! Let’s say watching it makes me feel ‘magic’. I immediately posted the highlight video on my FB profile and all my friends are loving it so much! Even people I haven’t spoken to in years! I wish you all the best with future projects and I can’t thank you enough for filming our beautiful day! I want to see it over and over again!


Marina & Henri – 7 juni 2014 – Nieuwveen

We are very satisfied with the team, with the way they filmed our wedding (you can hardly notice them at work) and also with the final films: so beautifully edited, a real treasure! We highly recommend these guys to work with! It was a big pleasure.