a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Trouwfilm ervaringen

Lees onze meest recente trouwfilm ervaringen ook hier.

Josephine & Dorian

Wat een geweldig filmpje heeft Elizabeth gemaakt! Het zijn niet alleen mooie beelden, maar laten ook goed de sfeer van de dag zien. De emoties zijn van de gezichten af te lezen en onze openingsdans en de dansende gasten op het feest zijn een genot om naar te kijken. Het is haar ook gelukt bijna alle gasten vast te leggen, en dat is knap in zo’n korte tijd met meer dan 80 daggasten! De communicatie vooraf en op de dag zelf was heel goed, ze maakt duidelijk afspraken en is bijna onzichtbaar op de dag zelf. Ik kan niet anders dan haar aanraden!

bruiloft video - bruiloft videograaf - the best of times films bottom


Frank & Janine

Elizabeth heeft de gave om op elk belangrijk moment aanwezig te zijn, zonder het proces te verstoren. Ze heeft prachtige beelden gemaakt van zowel onze ceremonie, de speeches als onze openingsdans en deze in verschillende lengtes ( 1 min, 6 min en volledig) in beeld gebracht. Bij de 6 min versie gebruikte ze ook delen van onze geloften en dat maakt het extra speciaal. Scherp beeld, mooie kleuren, goed geluid en ze werkt met kleine microfoontjes, die je niet in de weg zitten. Zo leuk om terug te kijken en vergeten momenten te zien! Ze denkt goed met je mee wat passend is en hoe dat mooi op beeld kan komen. Elizabeth, super bedankt voor het snelle schakelen, het samenwerken met onze fotograaf en de prachtige beelden!

bruiloft video the best of times films


Kevin & Naomi

Wat zijn we blij dat we onze trouwfilm door Elizabeth hebben laten maken! Ze is vlot en professioneel en heeft vrijwel ongezien zoveel mooie en spontane momenten weten te vangen van ons, onze gasten en details van de locatie. De film weerspiegelt precies de sfeer van onze onvergetelijke dag en is voor ons een heel dierbaar aandenken.

trouw video the best of times films 9


Max & Miriam

Alhoewel we vooraf twijfelde of we naast een fotograaf ook een videograaf zouden inhuren, ben ik achteraf dolblij dat we Elizabeth hebben gevraagd om alles vast te leggen. Bewegende beelden, de manier waarop muziek, speeches en details in de film samenkomen, het is heel waardevol om dit terug te kunnen zien èn met vrienden en familie te kunnen herbeleven. Niets brengt een dag die in een roes voorbij gaat zo mooi terug als een wedding video. Vlotte communicatie (weliswaar in het Engels), hele reële prijs voor de topkwaliteit die wordt geleverd en fijn samenwerken. We raden Elizabeth absoluut aan!

Trouw film the best of times films 14


Suzanne & Menno

Wat zijn we blij dat we onze trouwfilm door Elizabeth hebben laten maken! Ze is vlot en professioneel en heeft vrijwel ongezien zoveel mooie en spontane momenten weten te vangen van ons, onze gasten en details van de locatie. De film weerspiegelt precies de sfeer van onze onvergetelijke dag en is voor ons een heel dierbaar aandenken.

bruiloft film the best of times 4


Vera & Joey

Elizabeth heeft onze bruiloft prachtig in beeld weten te brengen. Tijdens de dag is er onopgemerkt gefilmd. Een week later ontvingen we tijdens onze huwelijksreis een sneak preview, waardoor je de huwelijksdag in het kort herbeleefde. De uiteindelijke film was perfect geëdit en afgestemd op de door ons gekozen muziek. Zowel voor, tijdens als na de bruiloft is het contact met Elizabeth prettig en snel. 

Bedankt Elizabeth voor je mooie bijdrage!


Suus & Steef

Volgende week zijn we alweer een jaar getrouwd. Wat vliegt de tijd! Nog geregeld nemen we even vijf minuutjes de tijd om de after movie van onze bruiloft te bekijken. Vlinders vliegen dan telkens weer opnieuw door mijn buik. Keer op keer beleven we in vogelvlucht nog even hoe mooi de dag was. Dat we dit gevoel telkens kunnen herbeleven hebben we mede aan de kwaliteiten van Elizabeth te danken. Vanaf het moment dat ik door mijn werk als wedding planner in aanraking kwam met The Best of Times Films was ik verkocht! Elizabeth is een zeer vriendelijke en lieve vrouw die zich op onzichtbare wijze tussen de gasten begeeft. We hebben haar tijdens de dag nauwelijks opgemerkt en waren dan ook zeer verrast dat zelfs alle details en kleine momentjes op de film te zien waren. Ik hoor in de wandelgangen wel eens van mijn bruidsparen dat ze op een videograaf willen besparen omdat ze al een fotograaf hebben geboekt. Geloof mij; beiden werpen een heel ander licht op de dag. Voor ons is het bewegende beeld van onschatbare waarde en een prachtige aanvulling op de foto’s. Daarnaast is het ook fantastische manier om anderen in vijf minuten een sneak peak van de bruiloft te geven zonder dat ze door honderden foto’s moet scrollen ;-). Als laatste wil ik nog even kwijt dat Elizabeth echt een hele goede en eerlijke prijs hanteert. Dit in combinatie met de kwaliteit die ze aflevert, maakt dat ik haar graag aan iedereen aanraad! 


Viktorija & Wesley 

We zijn op 8 augustus 2015 getrouwd, en wat zijn we blij dat The Best of Times Films onze bruiloft mochten vereeuwigen! De film is geweldig, wij genieten er nog steeds van, maar ook onze vrienden en familie zijn er helemaal weg van. Mensen die niet op de bruiloft aanwezig konden zijn, hebben na het bekijken van de film het gevoel dat ze erbij zijn geweest. De sfeer van de dag en de mooiste momenten zijn op een professionele manier verwerkt. Ze denken ook goed mee, zowel gedurende de dag als bij de montage van de film. Kortom, willen jullie je mooiste dag op een perfecte manier vastleggen? Dan zijn jullie bij The Best of Times op het perfecte adres.

Trouw video the best of times films 12